Over dit bedrijf

Neyt Trucks is als officiële concessiehouder voor MAN verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe MAN-voertuigen in Oost-Vlaanderen, dit vanaf een tonnage van 6 ton tot... Hiernaast doen we ook de aan- en verkoop van gebruikte voertuigen.
 
Neyt Trucks beschikt over volledig uitgeruste werkplaatsen in Lokeren en Zingem met o.a. diagnosestraten voor nazicht en herstelling van trekkers, vrachtwagens, autobussen, opleggers en aanhangers door permanent geschoolde werknemers - alle mogelijke diagnosetoestellen voorradig.
 
Daarnaast beschikken we over een eigen revisie-afdeling (voor o.a. motoren, gangwissels, achterbruggen, injectiepompen, enzovoort), aircoservice, eigen carrosserie (herstelling, richtbank voor chassis en cabine + spuitafdeling), remmentestbank, enzovoort.
 
Wij zijn een erkend installateur voor plaatsing en ijking van digitale tacho, analoge tachograaf, snelheidsbegrenzer en OBU-unit (Toll Collect) met eigen testbank. Wij staan 24 uur per dag en 365 dagen per jaar tot uw dienst om u verder te helpen tijdens pech. Ten slotte leveren wij originele wisselstukken (MAN) en ruilstukken uit eigen magazijnen.
 
Kortom, zoekt u een nieuwe of oude truck, dan is Neyt Trucks uw partner. Neyt Trucks is dan ook de officiële concessiehouder voor MAN. Contacteer ons vandaag nog voor meer info!

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Betalingswijze

  • Bancontact